tag:blogger.com,1999:blog-7163368370158993685.post1610506090224300822..comments2023-09-15T12:30:06.424+02:00Comments on Thermomix Tarif Defterim: Ricotta ve Vişne Reçelli Tartbitkiselcafehttp://www.blogger.com/profile/11503227575940052705noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7163368370158993685.post-79499298688346920952013-04-19T09:07:20.214+02:002013-04-19T09:07:20.214+02:00Eskiden zor bulunurdu ricotta, parmesan, mascarpon...Eskiden zor bulunurdu ricotta, parmesan, mascarpone. Şimdi var hepsi valla. İnternetin de bunda etkisi var bence. İnsanlar yabancı kaynaklardan da faydalanmaya başladılar, talep oluştu herhalde. <br /><br />Çikolata kaplı naneli kekin tarifini vermedim daha değil mi? İstanbul'daydım bir süre. Döndükten sonra da başka şeylere konsantre oldum, şu an bizim küçük bahçeye ne eksem, toprağı ekime nasıl hazırlasam gibi konular üzerine araştırmalarım ;) Bahar yorgunluğu da var sanırım, bloğu ihmal ettim biraz. <br /><br />Senden bekliyoruz güzel uzun yazılar ;)<br />bitkiselcafehttps://www.blogger.com/profile/11503227575940052705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7163368370158993685.post-15387499716904946472013-04-15T08:47:35.487+02:002013-04-15T08:47:35.487+02:00Ben çok severim tartı hatta çiğ çiğ hamurunu bile ...Ben çok severim tartı hatta çiğ çiğ hamurunu bile yerim:) ricotto artık türkiye' de de rahat rahat bulunabiliyor. bunu şiddetle denemek istedim . umarım denerim ama naneli olanı daha bir cezbedici geldi. o yeşilliği gerçek nane mi verdi acaba diye düşündüm ne de güzel kokuyordur ve çikolata ile muhteşem olmuştur.<br /><br />bu arada uzun uzun blogları okumayı özledim . ne yoğunuz ve ne çok telaşlıyız di mi..koştur koştur nereye koşuyoruz acaba.. kırmızı ekoseli battaniyehttps://www.blogger.com/profile/05404499552126865357noreply@blogger.com