13.01.2011

Folyoda Balık

CLICK FOR ENGLISH 


2 Kişilik
2 parça balık fileto (ben 125'er gr'lık 2 somon fileto kullandım)
30gr havuç, kabaca doğranmış
30gr kereviz sapı, kabaca doğranmış
30gr arpacık soğanı, kabaca doğranmış
Tereyağı
Tuz
Karabiber
500gr su

  • Havuç, kereviz ve soğanı hazneye koyup Hızı 2'den 5'e çıkartarak 1-2 saniye doğrayın. İşlemi sebzeler istediğiniz boyutta doğranana kadar birkaç kez tekrar edin
  • İki alüminyum folyo ortasına balık ve sebzeleri yerleştirin. 
  • Üzerlerine fındık büyüklüğünde tereyağı koyun, tuz ve biber serpin ve folyoyu paket şeklinde kapatın

  • Hazneye su koyun. Folyoları Varoma Kabına yerleştirin. 25 dakika Varoma Isısı 1 Hız pişirin
  • Folyo ile birlikte tabaklara servis yapın

Afiyet olsun....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder