2 Kişilik
2 parça balık fileto (ben 125'er gr'lık 2 somon fileto kullandım)
30gr havuç, kabaca doğranmış
30gr kereviz sapı, kabaca doğranmış
30gr arpacık soğanı, kabaca doğranmış
Tereyağı
Tuz
Karabiber
500gr su
- Havuç, kereviz ve soğanı hazneye koyup Hızı 2'den 5'e çıkartarak 1-2 saniye doğrayın. İşlemi sebzeler istediğiniz boyutta doğranana kadar birkaç kez tekrar edin
- İki alüminyum folyo ortasına balık ve sebzeleri yerleştirin.
- Üzerlerine fındık büyüklüğünde tereyağı koyun, tuz ve biber serpin ve folyoyu paket şeklinde kapatın
- Hazneye su koyun. Folyoları Varoma Kabına yerleştirin. 25 dakika Varoma Isısı 1 Hız pişirin
- Folyo ile birlikte tabaklara servis yapın
Afiyet olsun....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder