12.05.2010

Bezelyeli Patates Salatası

CLICK FOR ENGLISH

500gr patates
150gr dondurulmuş bezelye
8-10 kornişon turşu
Yeşil salata
Tuz
Sos için:
15gr balsamik sirke
45gr zeytinyağı
1 çay kaşığı bal
  • Hazneye 600gr su koyun.
  • Patatesleri soyup doğrayın. Varoma Kabı ve Varoma Tepsisine koyun.Üzerlerine hafif tuz serpin.
  • 15 dakika Varoma Isısında 1 Hızda pişirin.
  • Bu arada bezelyeleri dondurucudan alın.
  • 15 dakika tamamlandığında bezelyeleri Varoma Kabı ve Tepsisindeki patatesler üzerine dökün. 15 dakika daha Varoma Isısında 1 Hızda pişirin.
  • Pişen sebzeleri servis kabına alın. Doğradığınız yeşil salatayı ilave edin.
  • TM31 haznesini soğuk suyla çalkalayarak soğutun. Sos malzemelerini koyup 10sn 4 Hız çırpın. Salatanızın üzerine dökün.
Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder