13.01.2010

Püre

CLICK FOR ENGLISH
PER ITALIANO



TM31 ile aldığınız en iyi sonuçlardan birisi patates püresi yapmak! Yumuşacık ve pütürsüz bir püre yapmak için malzemeler ve prosedür şöyle:

Malzemeler:
1000gr patates
Tuz
350gr süt

30gr tereyağı
30gr parmesan (ya da eski kaşar)


Yapılışı:


  • Parmesanı 10 saniye 9 Hız rendeleyip kenara alın.
  • Patateslerin kabuklarını soyup yıkadıktan sonra yuvarlak ince dilimler halinde doğrayın.
  • "Kelebek" parçasını takın. Patatesleri hazneye koyun.


  • Süt ve tuzu ilave edin. 25 dakika 100°C 1 Hızda pişirin.
  • Tereyağı ve parmesanı ilave ederek 30 saniye 3 Hız karıştırın. 


Afiyet olsun...


Io e il mio Bimby'deki püre tarifinden uyarlanmıştır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder