500gr patates
150gr dondurulmuş bezelye
8-10 kornişon turşu
Yeşil salata
Tuz
Sos için:
15gr balsamik sirke
45gr zeytinyağı
1 çay kaşığı bal
- Hazneye 600gr su koyun.
- Patatesleri soyup doğrayın. Varoma Kabı ve Varoma Tepsisine koyun.Üzerlerine hafif tuz serpin.
- 15 dakika Varoma Isısında 1 Hızda pişirin.
- Bu arada bezelyeleri dondurucudan alın.
- 15 dakika tamamlandığında bezelyeleri Varoma Kabı ve Tepsisindeki patatesler üzerine dökün. 15 dakika daha Varoma Isısında 1 Hızda pişirin.
- Pişen sebzeleri servis kabına alın. Doğradığınız yeşil salatayı ilave edin.
- TM31 haznesini soğuk suyla çalkalayarak soğutun. Sos malzemelerini koyup 10sn 4 Hız çırpın. Salatanızın üzerine dökün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder