10gr maydanoz
1 adet soğan
30gr zeytinyağı
800gr hindi göğüs eti
Un
50gr beyaz şarap
Tuz, karabiber
50gr süt
450gr kültür mantarı
- Maydanozu 7sn 7 Hız doğrayıp ayrı bir tabağa alın
- Soğanı 5sn 7 Hız doğrayın.
- Zeytinyağını ekleyip Saat Yönü Tersine Çalışma (SYTÇ) opsiyonunu seçerek 3 dakika 100°Kaşık Hızında pişirin.
- Hindi etini doğrayın (Aşağı yukarı tas kebap büyüklüğünde) ve undan geçirin. Hazneye koyun. Şarap, tuz ve karabiber de ekleyerek SYTÇ ile 10 dakika Varoma Isısında Kaşık Hızında pişirin.
- Mantarları dilimleyin. Süt ile birlikte hazneye koyun. SYTÇ ile 15 dakika daha Varoma Isısında Kaşık Hızında pişirin.
- Tabaklara servis edip maydanoz serpin.
Tarifin orifinaline buradan ulaşabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder