PER ITALIANO
TM31 ile aldığınız en iyi sonuçlardan birisi patates püresi yapmak! Yumuşacık ve pütürsüz bir püre yapmak için malzemeler ve prosedür şöyle:
Malzemeler:
1000gr patates
Tuz
350gr süt
30gr tereyağı
30gr parmesan (ya da eski kaşar)
Yapılışı:
- Parmesanı 10 saniye 9 Hız rendeleyip kenara alın.
- Patateslerin kabuklarını soyup yıkadıktan sonra yuvarlak ince dilimler halinde doğrayın.
- "Kelebek" parçasını takın. Patatesleri hazneye koyun.
- Süt ve tuzu ilave edin. 25 dakika 100°C 1 Hızda pişirin.
- Tereyağı ve parmesanı ilave ederek 30 saniye 3 Hız karıştırın.
Afiyet olsun...
Io e il mio Bimby'deki püre tarifinden uyarlanmıştır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder