40gr parmesan, kabaca doğranmış
1 diş sarımsak
400gr tavuk göğüs, sinir ve yağları ayıklanıp küp küp doğranmış
220gr yeşil kabak, kabaca doğranmış
100gr galeta unu
1 yumurta
Tuz, zencefil, kekik, köri
- Parmesanı hızı 2'den 9'a yükselterek 15 saniye rendeleyip ayrı bir tabağa alın
- Sarımsak ve 200gr tavuğu hazneye koyup 10 saniye 7 Hız kıyma haline getirin ve ayrı bir tabağa alın
- Kalan 200gr tavuğu da aynı şekilde 10 saniye 7 Hız çekin.
- Kenara aldığınız tavukları tekrar hazneye alın.
- Kabak, galeta unu, yumurta, tuz ve baharatları ekleyip 30 saniye 7 Hız karıştırın.
- Ellerinizi biraz yağlayıp tavuklu karışımdan parçalar alarak şişlere takın
- Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Önceden 200ºC ısıtılmış fırına koyun
- 15 dakika sonra şişleri çevirin. 10-15 dakika daha pişirmeye devam edin
Afiyet olsun...
Şu tariften üzerinde değişiklikler yaparak uyarlanmıştır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder